Budil+Hazuryn+Haikal

By: zuryn hazuryn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Thursday, 2-Oct-2008 02:55 Email | Share | | Bookmark
say goodbye......

last pic in UK - Heathrow
dengan abg firhat n abg ghazali...tolong nganto
kenangan terakhir kat UK..huhu


Wednesday, 1-Oct-2008 07:32 Email | Share | | Bookmark
Some pics during raya

 
 
 
View all 5 photos...
Raya tahun ni, UK beraya awal sehari dari Malaysia. Sama jugak mcm tahun2 lepas. Rasanya raya kali ni lebih bermakna lagi sebab semua hal2 yang berkaitan dengan study da settle. So, leh le beraya sakan before balik nanti. memang tersangat la puas hati dapat raya time2 mcm ni.

apa-apa pun, dalam hati tetap ada rasa sedih pasal tak lama lagi, terpaksa tinggalkan Leicester nih n terpaksa jugak tinggalkan kengkawan yg da kamcing dekat sini. dalam gitu jugak, rasa hepi tu tetap ada pasal tak lama lagi dapat jumpa family2 yg da lama ditinggalkan kat mesia tu.

anyway, Selamat Hari Raya Aidilfitri to everybody!


Thursday, 25-Sep-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Its Haikal's 1st Birthday!!

 
Haikal celebrates his 1st birthday today!

He's growing...much more playful...much more rascal...huhu

Love Haikal forever!!


Friday, 12-Sep-2008 14:09 Email | Share | | Bookmark
Salam Perantauan 2008

Budil, Hazuryn, Haikal [De Monfort University, Leicester]
Nama Pengirim: Syahibudil Ikhwan bin Hj Abdul Kudus dan Mila Hazureen binti Kanaruddin

Lokasi Pengirim: Leicester, United Kingdom

Nama Penerima: Hj Abdul Kudus Hj Omar dan Hjh Rahmah Habib, Kanaruddin Hj Abu Bakar dan Jamilah Hj Mohammed Nor, adik-beradik, kaum keluarga dan sahabat-handai

Lokasi Penerima: Tanjung Karang, Kuantan, Kuala Lumpur

Ucapan: Kami sekeluarga ingin mengucapkan Salam Ramadhan, semoga ibadat puasa diterima Allah S.W.T dan juga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Sempena hari dan bulan yang mulia ini, kami ingin memohon ampun dan maaf atas kesilapan dan kesalahan terdahulu. Moga-moga kita bersama-sama mendapat keberkatan dan keredhaan Allah S.W.T.


Monday, 25-Aug-2008 09:25 Email | Share | | Bookmark
Fruit picking@Evesham

kemaskan diri
bleh tahan panas ari ni
wakil TV3 pun da ready ngan cameranya
View all 19 photos...
Minggu ni ktorg follow rombongan Masleics ke Evesham, g pick epal, plum ngan pear...tapi memandangkan skang ni bulan ogos, nak ikutkan buah belum masak ranum lagi. pasal septemberkan da posa, so terpaksa la dipercepatkan aktiviti ni...

Evesham ni jauh jugak dari Leicester. dalam satu stgh jam...kira dusun ni femes la dikalangan Malaysian yg nak petik buah. petik buah ni bukannya ape, saje je nak experience tgk buah epal. epal ni mcm2 jenis ada..royal gala lah, etc....

lepas petik buah2 tu, kitorg g Evesham Vale Country Park...ni tempat riadah ni...ktorg reramai lunch kat situ la..masing2 bwk potluck..kumpul reramai, best ar...mcm2 makanan ada...sambil2 tu ada la aktiviti bebudak..bebudak la seronok bila picnic ni...pastu ada ketapi....seronok la naik ketapi sambil tgk pemandangan...

Haikal pun skang da besar, bawak dia jejalan da tak susah da...lg besar, lg dapat perhatian...kiri kanan org dok gomol dia...





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net